Workshops

Heeft u belangstelling voor het volgen van een workshop "Opruimen en tijd managen", dan kunt u dit doorgeven door een mailtje te sturen.

De workshop is voor mensen die graag orde op zaken willen stellen in hun huis of administratie.Workshop Opruimen en tijd managen

Opruimen kan leuk zijn als je ontdekt waar je het voor doet: voor jezelf en voor de belangrijke dingen in jouw omgeving en je leven. Soms is het lastig omdat je geen onderscheid kunt maken tussen wat je dierbaar is en wat je in de weg staat. Als je kijkt naar je dagelijkse doen en laten kun je beter bepalen wat je belangrijk vindt en kun je jouw omgeving en de tijd naar je hand zetten.
Hoe kun je waardig rommelen en toch orde houden...

Het is een workshop waar we in vogelvlucht langs alle aspecten van Organizing gaan, waarbij ik veel vragen stel en voorbeelden geef. De groep bestaat uit maximaal 7 personen, zodat er ook aandacht is voor persoonlijke inbreng.

In deze ochtend besteden we aandacht aan het innerlijk; wat veroorzaakt bijvoorbeeld rommel, tijdgebrek en onrust.
Vervolgens kijken we naar de spullen in de omgeving: weerspiegelen ze waar jij voor staat en hoe ruim je op, stap voor stap?
Tenslotte behandelen we de tijd: hoe ga je daar mee om en hoe los je knelpunten op.

De ochtend is bedoeld voor mensen die graag inzicht willen krijgen in de zaken die hen tegenhouden om efficiënt te werken of hen voortdurende onrust geven.
Het is mooi als je omgeving en de tijd ten dienste staat van jou. Ik wil je in deze ochtend motiveren dat te doen.